Söğüt Vacide Tugay İlkokulu
SÖĞÜT MAH. GÖÇÜPINARI KÜME EVLERİ SÖĞÜT VACİDE TUGAY ILKOKULU BLOK NO 1 MARMARİS / MUĞLA

SÖĞÜT VACİDE TUGAY İLKOKULU OLARAK!

İSTİYORUZ Kİ... Köyümüzde; öğrenme temel ihtiyaç olduğu anlaşılsın ve kabul edilsin. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda; her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsat ve imkanın verildiğini bilsin. İSTİYORUZ Kİ... Her türlü ortam ve koşulun öğretmen ve öğrencinin gelişmesine hizmet eden bir unsur olduğunu bilsin. İSTİYORUZ Kİ... Herkes okulumuzda; çağdaş değerlere sahip, ülkesini ve milletini seven, kendisine güvenen bireyler yetiştirildiğine inansın. İNANIYORUZ Kİ... Öğrenci, öğretmen ve veli işbirliği ile aşılamayacak zorluklar yoktur. İNANIYORUZ Kİ... Kalite çalışmalarımızın odak noktası olacaktır. İNANIYORUZ Kİ... Planlı ve düzenli çalışmak başarının anahtarıdır. İNANIYORUZ Kİ... Dünya üzerinde ve okullarda her türlü başarı bir insan ürünüdür.

Söğüt Vacide Tugay Ortaokulu Olarak Misyonumuz!

21. yüzyılda Ulu Önder Atatürk´ün Türk Milletinin geleceğine ışık tutan ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanı gönülden seven, demokrasiye bağlanmış ve inanmış, insan haklarına saygılı, gerektiği yerde hoşgörülü, gerektiği yerde eleştiren ve çözüm üreten, çağdaş, çağın teknolojik bilgi ve becerileri ile donatılmış, günümüzün gelişen ve değişen koşullarına uyum sağlayabilen, üretken, akıl yolunu tercih eden, yabancılarla ilişki kurabilmek için gerekli dil donanımına sahip, orta öğretim için gerekli ön bilgi ve becerilere sahip, bulunduğu yerleşim yerinde saygın, sanata ve spora duyarlı, başarılı bir eğitim ve öğretim ortamı olan, öğrenci merkezli eğitim sunan Söğüt Vacide Tugay İlkokuluyuz!

Tam gün

Fuel-oil

42 KM (Marmaris)

Yerleşim Yeri Bilgisi

Marmaris´e 42 km mesafede. 2200 kişilik bir sufüsa sahiptir. Köyümüz sahile kıyısı olan şirin bir tatil köyüdür. Konaklama için apart ve pansiyonlar mevcuttur.

Futbol, voleybol, masa tenisi ve dart

Diğer Hususlar

Zeka Oyunları Sınıfımız ve Z-Kütüphanemiz bulunmakta olup faal kullanılmaktadır.